Autor: Logistikauudised.ee • 26. veebruar 2021

Hugo Osula taandub Lux Expressi juhatusest

Viimased kolm aastat Lux Expressi juhatuse esimehena ametis olnud Hugo Osula taandub sellelt kohalt ja annab juhtimise üle aastaid Mootor Grupi ettevõtetes võtmepositsioonidel töötanud Ingmar Roosile.
Hugo Osula jätkab ettevõtte nõukogus.
Foto: Liis Treimann

„Olgugi, et koroonakriis ei ole maailmas veel läbi ja meie tegevust piirab see endiselt väga jõuliselt, näen täna võimaliku olevat juhatuse esimehe rollist taanduda ja võtta taaskord koht sisse Lux Expressi nõukogu laua taga,“ ütles Hugo Osula.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077