Autor: Logistikauudised.ee • 22. juuli 2020

Lux Express teenis ajaloo suurima kasumi

Lux Express Estonia teenis 2019. aastal 36,81 miljoni eurose käibe juures 2,90 miljonit eurot tegevuskasumit, mis on ettevõtte ajaloo suurim kasuminumber.
Möödunud aasta jooksul soetas Lux Express Balti riikide ja Eesti turule juurde 17 Scania Irizar bussi.
Foto: LIIS TREIMANN

Lux Expressi äsja esitatud majandusaasta aruandest selgub, et 2018. aastaga võrreldes kasvas ettevõtte müügitulu 16,43% ja tegevuskasumi rentaablus oli 7,88% (aastaga kasvas 3,30 protsendipunkti). Aruandeaasta lõpus töötas ettevõttes 488 töötajat (täistööajale taandatult) ja aastaga töötajate arv kasvas 26 võrra. 2018. aastal oli ettevõtte müügitulu 31,61 miljonit ja tegevuskasum 1,45 miljonit eurot.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077