Autor: Logistikauudised.ee • 1. detsember 2020

Lux Expressi tegevjuhina alustab Ingmar Roos

Alates tänasest asub Lux Expressi tegevjuhi kohale ettevõtte senine Eesti ärijuht Ingmar Roos, kelle eesmärk on koroonakriisist ja keerulisest finantsolukorrast hoolimata panustada reisijate mugavuse ning bussiliikluse innovatsiooni arendamisesse.
Lux Expressi vägesid hakkab juhtima ettevõtte senine Eesti äride juht Ingmar Roos.
Foto: LIIS TREIMANN

Lux Expressi juhatuse esimehena jätkava Hugo Osula sõnul on praeguses keerulises olukorras loogiline samm, et uus tegevjuht leitakse organisatsioonist seest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077