Autor: Logistikauudised.ee • 10. august 2020

Lux Express avas uue peatuse Narva südames Fama keskuse ees

Tulles vastu narvalatse ammustele soovidele avas Lux Express uue kaugliini bussipeatuse otse Narva südames Fama keskuse ees, kust möödunud laupäevast alates saab Tallinna ja tagasi sõita 10 korda päevas, vahepeatustega Sillamäel ja Jõhvis.

Üle 25 aasta nii kodu- kui välismaal kaugliinide bussiliiklust opereerinud Lux Expressi asutaja Hugo Osula ütles täna Narvas toimunud pidulikul avamisel, et nende ettevõtte missioon on pakkuda oma reisijatele mugavat ja esmaklassilist teenust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077