Autor: Logistikauudised.ee • 22. veebruar 2021

Wolt võttis kasutusele elektrilised kaubarattad Vok Bikes

Wolt võttis Tallinnas kasutusele Eestis loodud elektrilised kaubarattad Vok Bikes, mis aitavad tellimused kliendini toimetada vähemalt 30-35-minutiga.
Esualgu kasutab Wolt Vok Bikes elektrilisi kaubarattaid vaid Tallinnas.
Foto: @MARTINKOSSESON

„Meil on väga hea meel teha koostööd ja panustada kohalikesse ettevõtetesse, kes aitavad ka meie enda teenust täiustada. Meie kullerid testivad Voki rataste stabiilsust, turvalisust ja selle liikumiskiirust linnakeskkonnas. Kõik ikka selleks, et inimeste tellimused kiiremini ja mugavamalt kohale toimetada,“ kommenteeris koostööd Wolti Baltikumi juht Liis Ristal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077