Autor: Logistikauudised.ee • 5. veebruar 2021

Läti keelab põhjuseta riiki sisenemise ka EL kodanikele

Kui seni oli põhjuseta Lätti sisenemine olnud keelatud kolmandate riikide isikutele, siis alates kolmapäevast, 10. veebruarist, kehtestatakse samad reeglid ka EL kodanikele. Rahvusvahelised reisijateveo teenused on määramata ajaks aga peatatud Läti ning Ühendkuningriigi, Iirimaa ja Portugali vahel.
Veokijuhid õnneks veel positiivset testi Läti piiril esitama ei pea.
Foto: Erik Prozes

11. veebruarist kuni 25. veebruarini on Lätisse sisenemine ilma mõjuva põhjuseta keelatud, Lätti tohib siseneda ainult kiireloomulistel ja olulistel põhjustel, nagu näiteks tööhõive, töökohustuste täitmine, koolitus, õpingud, perekondlikud kontaktid, meditsiiniteenused, transiit, alaealise saatmine või matustel osalemine, kirjutab lsm.lv.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077