Autor: Äripäev • 5. jaanuar 2021

Tallinki kaubaveomaht püsib, reisijatest pole alles viiendikkugi

Sildid Tallinki Rootsi sõitval laeval Victoria I teatavad mitmes keeles, et tantsupõrandale ei pääse.
Foto: Liis Treimann
Tallink Grupi kaubaveo maht suurenes detsembris aastaga 0,6 protsenti, reisijate arv aga kahanes ligi 82 protsenti, seejuures reisijate sõidukeid oli mullusest detsembrist vaid poole võrra vähem.

Eesti–Soome ja Eesti–Rootsi liinil oli kaubavedu mullusest detsembrist vastavalt üle 11 ja üle 6 protsendi suurem, kahanemine Rootsi ja Soome vahelisel liinil oli aga 15 protsenti ning Läti–Rootsi liinil 88 protsenti, selgub Tallinki teatest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077