Autor: Logistikauudised.ee • 27. november 2020

Kaubavedudes käib hinnaralli, tarnijad vassivad kuupäevadega

Koroonast tulenenud hinnatõusule lisaks on kaubavedudes alanud ka jõulueelne hinnaralli, mille on põhjustanud suur kaubaruumi defitsiit, samuti kipuvad tarnijad vassima kauba väljastamise kuupäevadega, tõdevad Eesti suuremad logistikafirmad.
Foto: Pixabay

ACE Logistics Estonia õhu- ja merevedude juht Merle Lichtfeldt tunnustab, et kaubavedude kõrghooaja hinnaralli on juba täies hoos: „Aasta viimase kvartali oluliselt suuremad kaubamahud ja sellest tulenevad muutused lennu- ja merevedudes pole enamikele Kaug-Idast importivatele klientidele ilmselt enam uudiseks, kuid sel aastal avaldub kõrghooaeg tuntavamalt kui paljude eelnevatel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077