Autor: Logistikauudised.ee • 18. september 2020

Rauma laevatehases toimus Tallinki süstiklaeva MyStar kiilupanek

Täna, 18. septembril, toimus Soomes Rauma laevatehases Tallink Grupi uue süstiklaeva MyStar kiilupanek. Laeva vettelaskmist on oodata 2021. aasta suvel, lõplikult peaks laev valmima 2022. aasta jaanuaris.
Kiilupaneku käigus asetati esimene, umbes 270 tonni kaaluv MyStari kiiluplokk Rauma laevatehase kuivdokki.
Foto: Tallink

Keskkonnasõbraliku süstiklaeva MyStari ehitus algas Rauma laevatehases (Rauma Marine Constructions, RMC) käesoleva aasta kevadel, 6. aprillil, ning laeva valmimine on planeeritud 2022. aasta jaanuarikuusse. Peale laeva üleandmist Tallink Grupile asub MyStar teenindama Tallinki Tallinna-Helsingi liini.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077