Autor: Logistikauudised.ee • 22. juuni 2020

Elron taastab Tartu suunal tavapärase rongiliikluse

Raudtee remonttööd Tartu suunal lõpetatakse ning alates 28. juunist taastub sel suunal tavapärane sõidusagedus. Muudatusi on ka teiste suundade sõiduplaanides.
Elroni rong.
Foto: Raul Mee

„Eesti Raudtee on Tabivere-Kärkna lõigu remonttöödega lõpusirgele jõudmas, mis tähendab, et selle nädala lõpust, alates 28. juunist saame pakkuda Tartu suuna reisijatele mugavamat sõiduvõimalust – asendusbusse enam kasutama ei pea ja kõikidel päevadel on võimalik taas kogu reisi ulatuses sõita rongidega. Mõnevõrra lisandub küll kiiruspiirangute tõttu sõiduaega, kuid oluline on, et saame tihendada sõidugraafikut, taastades kõik koroonakriisi eelsed väljumised Tartu suunal. Sellega seoses saame lisada ronge ka Valga ja Koidula liinidele,“ tõi esile Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

„Kuna Balti jaama sisse ja sealt väljasõit toimub nii Edelasuuna kui kogu Idasuuna rongidel üht teed pidi, siis tuleb paratamatult Tartu suunale väljumiste lisamisega muudatusi ka teistel liinidel. Väikseid muudatusi on nii Edelasuunal kui ka Tallinna-Aegviidu liinil, samuti muutub ühe Tallinna-Narva ekspressrongi väljumisaeg. Lisaks tiheneb liiklus Tallinna ja Pääsküla vahel.”

Sõiduplaanid on leitavad Elroni veebilehelt www.elron.ee ja ooteplatvormidelt, tasuta rongiinfot jagab ka ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077