Autor: Logistikauudised.ee • 8. juuni 2020

Algas registreerimine konverentsile "Laoseis 2020: Mida õpetas kriis laonduses?"

Äripäeva teemaveeb Logistikauudised.ee korraldab taas 25. augustil iga-aastase laondussektori konverentsi "Laoseis 2020: Mida õpetas kriis laonduses?".
Laoseis 2020 toimub 25. augustil Ülemiste Loft Office´is

Kevadel kogu maailma majanduse halvanud koroonakriis tabas meid üleöö ja oskuslik laovarude juhtimine sai nii mõneski valdkonnas otsustavaks. Tänavune konverents "Laoseis 2020" peegeldab, kuidas kriis laondust mõjutas ja mida toob tulevik.

Konverentsi avakõneleja on logistikaekspert ja Vis3L juhatuse esimees Rainer Rohtla, kes analüüsib kriisiaega ja võimalikke vigu laonduses.

Selveri äriarvestuse juht Kristjan Anderson räägib konverentsil "Laoseis 2020" sellest, kuidas kriisikuudel järsult tõusnud nõudlusega toimetulekuks võeti ladudena appi ka teised poed. Anderson räägib ettekandes põgusalt ka sellest, kuidas jaekett tsentraliseeritud laojuhtimise poole liigub.

Rimi tarneahela varude planeerimise juht Marilin Jürisson kirjeldab, kuidas mõjutas kriis Rimi logistikakeskust ja varusid. Ettekandes kuuleme, mis toimus keskuses enne ja pärast kriisi ning mida kriis on õpetanud.

Sellest, mis vaatab vastu laokinnisvara turult ja milline saab olema tulevik kinnisvara, räägib 1Partner kinnisvarabüroo vanemkonsultant Igo Sagri.

Laokinnisvara arendaja äriplaanist kõneleb Ülemiste Loft Office´i arendaja Hammerhead OÜ juhatuse liige ja müügiosakonna juht Rasmus Tali.

Tööstusettevõtetest on laval toidutööstus HKScan ja keemiatööstus Krimelte. HKScani Baltikumi logistikadirektor Tarmo Rei räägib konverentsil, kuidas kriis suurt toidutööstust mõjutas ja kuidas töö tarneahelas tagati. Desovahendite tootmisega alustanud Krimelte müügidrektor Eikki Kari kõneleb aga sellest, kuidas keemiatööstus kriisiajal laotöö tagas.

Konverentsil jagab nõu kogenud tööstusjuht ja Jaapani kogemusega Lean-konsultant Lauri Säärits, kes toob ettekandes välja konkreetsed sammud, mis aitavad vähendada laovarudega seotud raiskamist.

Konverents "Laoseis 2020" toimub 25. augustil Tallinnas, Ülemiste Loft Office´is. Täpsema programmiga tutvuda ja konverentsile registreerida saab Äripäeva e-poes.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077