Autor: Kristjan Pruul • 10. märts 2020

Koroonaviirus sundis Itaalia täielikku karantiini

Tokio Haneda lennujaamas valitses esmaspäeval tühjus
Foto: Reuters/Scanpix
Itaalia on esimene demokraatlik riik, mis pärast teist maailmasõda on pidanud kehtestama üldise karantiini ja üleriikliku komandanditunni. 60 miljonil inimesel paluti kodus püsida ja väljuda ainult tervislikel või tööalastel põhjustel.

Riigis on üle 9000 nakatanu ning viirus on põhjustanud 463 surma. Karistus karantiini rikkumise eest on rahatrahv või kolmekuuline vangistus, kirjutas Financial Times. Itaalia majanduskasvu prognoos on langetatud 0,4 protsendilt 0 protsendile.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077