Uudised
Ainult tellijale

Tallink Grupi puhaskasum kasvas mullu ligi veerandi

Auditeerimata majandustulemuste kohaselt teenis Tallink Grupp AS 2019. majandusaastal 49,7 miljonit eurot puhaskasumit ning neljandas kvartalis viimase viie aasta suurima puhaskasumi – 5,5 miljonit eurot. Positiivsetest tulemustest lähtuvalt teeb juhatus Tallink Grupi aktsionäride korralisele üldkoosolekule ettepaneku maksta dividendi 0,06 eurot aktsia kohta.

Eriti edukas oli Tallinkile eelmise aastra viimane kvartal.  Foto: Liis Treimann

Kontserni majandusaasta auditeerimata kulumieelne ärikasum (EBITDA) kasvas ligi viiendiku 171,1 miljoni euroni (142,8 miljonit eurot 2018. aastal). Grupi puhaskasum ja ärikasum kasvasid hoolimata asjaolust, et auditeerimata konsolideeritud müügitulu 2019. aastal eelmise majandusaastaga võrreldes veidi vähenes ja ulatus 949,1 miljoni euroni (2018. aastal 949,7 miljonit eurot).

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150