Autor: Logistikauudised.ee • 4. veebruar 2020

Tallinkil jaanuaris reisijate arv kasvas, kaubaveod aga kahanesid

Samal ajal kui Tallinki reisijate arv tegi jaanuaris võrreldes 2019. aasta sama perioodiga korraliku hüppe, kahanesid pisut kaubaveomahud.
Tallinki Baltic Queen Tallinna Vanasadamas.
Foto: LIIS TREIMANN

Tallink Grupp vedas jaanuaris 617 374 reisijat, mida on 12,4% võrra rohkem võrreldes eelmise aasta jaanuariga. Protsentuaalselt suurim tõus tuli Eesti-Rootsi liinil, reisijaid pea 40% rohkem, kuid reisijate arv oli 63 455. Väga korralikult kasvas ka Soome-Rootsi liini reisijate arv, 24% 182 146 inimesele. Kõige rahvarohkema, Eesti-Soome liini reisijate arv kasvas 4,4% 328 241 reisijani.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077