Autor: Indrek Kald • 6. veebruar 2020

Transpordi- ja logistikaturg uusi tulijaid ei tervita

Uutel tulijatel oleks meie sektoris raske alustada, sest turg on üsna ära jaotatud ning pangast investeeringu saamine keeruline, kinnitavad transpordi- ja logistikaäris tegutsevate frmade juhid. Ka tööjõudu pole kerge leida.
Veokid ja nendejuhid ootamas Muuga sadamas Eckerö Line`i uut laeva.
Foto: LIIS TREIMANN

Kui kerge oleks uuel tulijail valdkonnas nullist alustada?

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077