Autor: Indrek Kald • 30. jaanuar 2020

Logistikasektor: ebaõiglasele konkurentsile tuleb leida lahendus

Riik peaks tagama stabiilse maksu- ning majanduskeskkonna, soovivad transpordi- ja logistikaäris tegutsevate frmade juhid. Eeskätt teevad neile muret kõrge kütuseaktsiis ja liigne regulatsioon.
Kõige enam teeb sektorile muret kõrgemast kütuseaktsiisist tulenev ebavõrdsus.
Foto: LIIS TREIMANN

“Kõige suurem mõju kindlasti meie valdkonnale on olnud kütuseaktsiisi tõus – oleme ebasoodsas seisus võrreldes lähinaabritega,” kinnitab Ferroline Grupp OÜ tegevjuht Tõnu Sepp. “Kütuse hinnavahe lähinaabritega on täna ca 18,5%. Kindlasti tuleks tõsiselt kaaluda aktsiisimäärade alandamist lähinaabritega võrdsele tasemele.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077