Autor: Logistikauudised.ee • 6. juuni 2019

Eestis toimuvad esmakordselt tõstukijuhtide võistlused

Kolmapäeval, 12. juunil toimub toimub Eestis esmakordselt tõstukijuhtide maailmameistrivõistluste eelvoor nimega StaplerCup, mille võitjad sõidavad Eestit esindama Saksamaal toimuvale finaalvõistlusele.
Möödunud aasta StaplerCup finaalvõistlus Saksamaal.
Foto: StaplerCup

Tegemist on tõstukijuhtide jõuprooviga, kus omavahel võetakse mõõtu kolmel eri alal, mis nõuavad täpsust, kiirust ja osavust. Näiteks ühes voorus on tõstuki kahvlitele kinnitatud labürint ja harjutuse käigus tuleb võistlejal suunata pall läbi labürindi kasutades selleks tõstukite kahvleid. Lisaks läbitakse tõstukitega erinevaid takistusradasid, mis pakuvad tõelist elamust mitte ainult tõstukijuhtidele vaid ka pealtvaatajatele.

Kõik võistlused toimuvad Linde Material Handling tõstukitega ning võistlust korraldab Willenbrock Baltic, Linde ametlik edasimüüja Eestis.

Kõikide alade võitjatest moodustatakse meeskond, kes sõidab sügisel Saksamaale, Aschaffenburgi StaplerCup finaalvõistlusele Eestit esindama. “Saksamaal on StaplerCupi finaalvõistlus väga suur sündmus, kus näiteks eelmisel aastal osales üle 200 tõstukijuhi,” rääkis Madis Luuken, Willenbrok Balticu müügiesindaja.

“Võistlus toimub Aschaffenburgi keskväljakul selleks spetsiaalselt ehitatud areeni ja tribüünide ning messialaga. Lisaks meelelahutusprogramm, kus esinevad tuntud Saksa artistid. Püüame sarnast melu ka Eestisse tuua,” lisas ta.

Võistlusele oodatakse kuni 50 osalejat. Huvilised saavad end registreerida kuni 7. juunini aadressil [email protected]

Võistluste ajakava

10.00 - 14.00 Tõstukijuhtide võistluse eelvoorud

14.15 - 15.00 Külaliste saabumine & majatuur

15.00 - 15.30 Uue hoone avamistseremoonia

15.30 - 16.30 Tõstukijuhtide võistluse finaal

18.30 Meelelahutusprogramm

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077