Autor: Logistikauudised.ee • 4. juuni 2019

Aivo Adamson asub juhtima AS Alexelat

Alates 04. juuniost on AS Alexela juhatuses uus liige, senine Alexela grupi nõukogu esimees Aivo Adamson, kes võtab ettevõtte juhtimise üle Maria Helblingilt. Juhi vahetus tuleneb sellest, et Maria Helbling kolib koos perega Ameerikasse.
Foto: Kais Tolmats

Viimati Versobanka juhtinud ning enne seda Maanteeametit tüürinud Aivo Adamsonil on olnud aasta jagu Alexela grupi nõukogu liige ning tal on üle 25 aasta juhtimiskogemust nii Eestis kui ka välisriikides era- ja avalikus sektoris.

„Annan teatepulga Aivo Adamsonile üle rahuliku südamega, teades, et Alexela on ka edaspidi kindlates kätes. Loodan, et Alexela jätkab valitud kursil, olles innovaatori rollis ja seistes hea Eesti elu edendamise eest,“ kommenteeris AS Alexela senine juhatuse esimees Maria Helbling.

Maria Helbling kolib sel suvel koos perega Ameerika Ühendriikidesse elama ja loodab leida seal uusi väljakutseid. Tema viimane tööpäev Alexela juhatuses on 04. juuli. Maria on Alexela grupis töötanud üle 7 aasta, millest pea 4 aastat Alexela Energia juhina ja viimase aasta juhtinud Alexela energiaettevõtete tööd ja viinud edukalt lõpule ettevõtete ühendamise nii organisatsiooniliselt, juriidiliselt kui ka klientide vaates.

AS Alexela on eestimaine ettevõte, mis tegutseb peamiselt energia valdkonnas. Eesti turul unikaalse kombinatsioonina kuuluvad ettevõtte tooteportfelli elekter, maagaas, balloonigaas, mahutigaas ning läbi 105 üle Eesti asuva tankla ka autokütused. Lisaks on Alexelal on ka 37 mugavuspoodi.

Alexela on pärjatud Kultuuriministeeriumi poolt välja antava Kultuurisõbra tiitliga ning on andnud ja annab jõudu mitmetele kultuuri- ja spordiorganisatsioonidele, sealhulgas Eesti Korvpalliliidule, Eesti Ratsaliidule ja Tallinn International Horse Showle, Suusaliidule, Eesti Tenniseliidule, Põhjamaade Sümfooniaorkestrile, Alexela Kontserdimajale.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077