Uudised
Ainult tellijale

Soome veokid Eesti omadest juba pea poole pikemad

Juba 15 aastat on Eestis arutatud, kas lubada Eesti teedele 25,25 meetri pikkuseid autoronge, nagu Soomes. Tänavu muudeti Soomes taas seadust millega lubati suisa 34,5 meetrised autorongid teatud teedele. Meie vedajad peavad aga endiselt 18,7 pikkuste vedukitega hakkama saama.

„Minu jaoks see teema aktuaalne juba ligi paarkümmend aastat, kui tekkis vajadus osta erilube pikematele kui 18,75 meetrit jagatavate koormatega autorongidele. Selle tingis aastail 2000–2008 Soomest Venemaale liikunud suuremahuline elektroonikatransiit,” meenutab pikaaegne logistik ja PROLOGi auliige Illimar Paul.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Hedi Meigas
  Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159
  Ana Madismäe
  Ana MadismäeReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150