Autorid: Indrek Kald, Logistikauudised.ee • 14. mai 2019

Cleveroni müügijuht läks tagasi Eesti Energiasse

Varem Eesti Energias töötanud Sten Argos, kes viimased aasta aega juhtis pakirobotite tootja Cleveroni müügi- ja teenindusdivisjoni, liitus taas riikliku energiafirmaga, et hakata seal vastutama rahvusvahelise müügi eest.
Sten Argos töötas Eesti Energias ka 2008-15.
Foto: Raul Mee

Alanud nädalast juhib Argos Eesti Energia uute energiateenuste- ja kliendilahenduste müüki välisturgudel. Ta asub ellu viima klienditeenuste strateegiat, mille eesmärgiks on jõuda 2022. aastaks miljoni kliendini kuues Läänemere riigis.

Sten Argose sõnul on tal hea meel taasliituda Eesti Energiaga ajal, mil klienditeenuste üksuse ambitsioonid ning eesmärgid on inspireerivad. "Energiavaldkond on hetkel väga kiirete arengute tuules ning ma usun, et Eesti Energia professionaalse meeskonnaga suudame tuua nutikad energialahendused kõigi meie koduturgude klientideni," märkis ta.

Eesti Energia kliendikogemuse direktori Jüri Teemanti sõnul on neil oma valdkonnas edasiliikumiseks vaja kombinatsiooni julgest teenusearendusest ning nutikast müügistrateegiast.

"Mul on väga hea meel, et uute müügivõimekuste loomise ja arendamise juures on meil nüüd eestvedajaks Sten, kes toob meeskonda kindlasti nii värsket mõtlemist kui ka pikaajalist ärikogemust," sõnas Teemant.

Sten Argos oli aastail 2008-15 Eesti Energia müügi- ja teeninduse direktor. Varem on ta töötanud Omnivas, EMTs, Starmanis ja SEBs. Argos on lõpetanud Estonian Business Schoolis magistriõppe ning täiendanud oma teadmisi INSEAD rahvusvahelises ärikoolis.

Eesti Energia strateegiline eesmärk on kasvatada 2022. aastaks kontserni klientide arv miljonini. Selleks keskendub riiklik energiafirma lisaks elektri ja gaasi müügile uute energialahenduste väljatöötamisele.

Sten Argose senine tööandja Cleveron on 2007. aastal asutatud tarkvara- ja tehnoloogiaettevõte, mis toodab robootilisi pakiautomaate ning loob click and collect-lahendusi jae- ja logistikasektorile. Ettevõtte peakontor asub Viljandis. Cleveroni klientide hulka kuuluvad muuhulgas Walmart, Inditex (Zara), SmartPost ja Posti Group. Ettevõtte asutajad on Arno Kütt, Peep Kuld ja Indrek Oolup.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077