Autorid: Äripäev, Logistikauudised.ee • 19. märts 2019

Tallink pikendas reisilaeva lepingut

Tallink Grupp teatas, et tema tütarettevõte pikendas Kanadas reisilaeva prahilepingut.
Reisijad Tallinki laeval teel Helsingist Tallinna.
Autor: Andras Kralla

Tallinki tütarettevõte Baltic SF sõlmis Kanada riigiosalusega ettevõtte Marine Atlanticuga lepingu Tallinkile kuuluva reisilaeva Atlantic Vision prahilepingu pikendamiseks. Lepingut pikendatakse järgmise aasta novembrini, samuti säilib Kanda firmal võimalus seejärel lepingut uuesti pikendada. Atlantic Vision on olnud prahitud alates aastast 2008.

Tallinki aktsia on täna börsil tõusnud 0,97% ning kaupleb 1,04 euro tasemel. Kokku tehti aktsiaga 34 tehingut ning päevakäive ulatus pärastlõunal ligi 90 000 euroni, mis tegi temast täna Balti börsi enimkaubeldud aktsia.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077