Autor: Logistikauudised.ee • 5. märts 2019

TS Laevad toob esimesena elektrilaeva jääoludesse

Guldar Kivro parvlaev Tiiu kaptenina 2017. aasta aprillis.
Foto: Erik Prozes/Scanpix
Suursaartega ühendust pidav TS Laevad plaanib Norra ja Soome eeskujul panna kevadel esimese praami sõitma elektriga. Seejuures on Eesti riigifirma esimene, mis katsetab sõita nii suure elektrilaevaga jäätingimusis.

„Loodame asendada ettevõttes 20% kasutatavast diislikütusest elektriga,“ ütles Äripäeva raadiole TS Laevade juhatuse liige, laevandusvaldkonna juht Guldar Kivro ja lisas, et ideaalis võiks see elekter olla pärit Virtsu tuulikutest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077