18. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rasked teeolud põhjustavad postikannete viibimist

Talvine tee.
Foto: Elmo Riig/Scanpix
Rasked ilmastikuolud on muutnud eriti kõrvalteedel liikumise keeruliseks, mistõttu on raske liigelda ka kulleritel ning postiautodel. Omniva palub mõistvat suhtumist, sest postikanded võivad seetõttu viibida.

Maanteeamet kuulutas Lääne-, Pärnu-, Viljandi-, Harju ja Raplamaa kõrvalteedel reede keskpäevani välja rasked ilmastikuolud, kuna temperatuuri kõikumiste ja vihmasajuga olid kõrvalteed muutunud ohtlikult libedaks ning temperatuuri langedes hakkasid teed jäätuma.

Teede hooldamisse on kaasatud küll kogu võimalik ressurss, kuid raskete teeolude tõttu võib siiski olla hilinemisi postikandes ning väiksematesse küladesse veel turvalist ligipääsu ei ole.

„Palume inimestel, kelle postikanne viibib, mõistvat suhtumist, sest oma töötajaid me ohtu seada ei saa,“ ütles Omniva jaotusvõrgu piirkonnajuht Pirjo Falten.

Omniva autopargis on üle 600 auto, mis aastaga sõidavad kokku 254 tiiru ümber maakera. Igapäevaselt osaleb liikluses samavõrra kullereid ja postikullereid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077