Autor: Logistikauudised.ee • 3. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas registreerimine Logistika Aastakonverentsile

Sel nädalal algas registreerimine 20. Logistika Aastakonverentsile, mis kannab alapealkirja „Targalt tulevikku!“. Juubelikonverents toimub 28. novembril Omniva uues logistikakeskuses Rae vallas.

Logistikavaldkonna iga-aastane tippsündmus tuleb taas, sedapuhku juba 20. korda!

Juubelikonverentsil otsime vastuseid järgnevatele küsimustele: millised on logistikasektori peamised väljakutsed tänases maailmas ja millised muudatused ootavad meid ees järgneva paarikümne aasta jooksul? Milline saab olema tulevikutransport ja nutilahendused? Milline on Eesti potentsiaal transiitriigina pärast turuolukorra muutuseid? Oluline on tänaseid strateegilisi otsuseid tehes mõista, kes me oleme, mida me tahame ja mis suunas liigume. Läbimõeldult ja arukalt, targalt tuleviku suunas!

Programm ja esinejate nimekiri täieneb iga päevaga ning see koosneb valdkonna tippudest Eestist ja mujalt. Näiteks leiab esinejate nimekirjast Tallink Grupi transpordijuhi Håkan Fagerstromi, Operail tegevjuhi Raul Toomsalu, Omniva värske juhatuse esimehe Ansi Arumeele, Autoettevõtete Liidu tegevjuhi Villem Tori, logistikaeksperdi Illimar Pauli, Cleveroni asutaja ja tegevjuhi Arno Küti, Eesti Raudtee peadirektori Erik Laidvee jpt. 

Samuti on oodata esinejat hiljuti Transiidikeskuse omandanud Saksa ettevõttest HHLA, kes tutvustab oma investeeringu tagamaid ning nägemust Eestist kui tuleviku transiitriigist. Konverentsi modereerib tuntud teleajakirjanik Urmas Vaino.

Nagu alati toimub ka Aasta Logistikategu 2018 võitja väljakuulutamine ja autasustamine. Samuti autasustame valdkonna TOP-ide võitjaid.

Konverents toimub 28. novembril vatsvalminud Omniva Baltimaade moodsaimas logistikakeskuses Rae vallas, Pähklimäe teel, kus päeva lõpus toimub ka uut keskust tutvustav ringkäik.

Konverentsi täpsem programm selgub juba lähipäevil, varasematele registreerijatele soodushind.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077