Autor: Logistikauudised.ee • 25. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kandideeri aasta logistikateo auhinnale!

Aasta Logistikategu 2017 finalistid auhinnatseremoonial: Jaanus Paas (SilSteve), Marita Mägi (Omniva), Madis Laansalu (Nordnet).
Foto: Logistikauudised.ee
Igasügisest traditsiooni järgides valib Äripäeva Logistikauudised ka seekord välja aasta parima logistikasaavutuse: konkurss Aasta Logistikategu 2018 on nüüd ametlikult avatud!

Juba 17ndat korda toimuva konkursi eesmärk on tunnustada logistika valdkonnas saavutatud edu. Osalema kutsume kõiki Eesti ettevõtteid ja organisatsioone, kes tunnevad, et on sel aastal logistika või transpordi vallas midagi suurt korda saatnud.

Saatke oma aasta logistikateo lühitutvustus: milline oli 2017/2018. aastal ellu kutsutud ja rakendatud logistiline parendus, mis kasvatas teie ettevõtte või tarneahela efektiivsust, käivet, kasumit, tarnekindlust, varude ringlemiskiirust, klientide rahulolu, optimeeris tegevust või aitas säästa kulusid.

Kandideerimine on lõppenud!

Kutsume osalema kõiki Eesti ettevõtteid ja organisatsioone, kes tunnevad, et on sel aastal logistika või transpordi vallas midagi suurt korda saatnud.

Logistikateo kirjeldus peab vastama küsimustele:

Mis oli logistikateo eesmärk?

Milline oli logistikateo protsess?

Millised on tänaseks selgunud tulemused?

Teenusepakkuja võib konkursile esitada parenduse, mis on kasvatanud ettevõtte klientide vastavaid näitajaid. Võistlustöö kirjeldus tuleb koostada lakoonilises vormis. Kokku maksimaalselt 100sõnaline kirjeldus saatke hiljemalt 25. oktoobri õhtuks e-posti aadressile [email protected].

Kõigi kandideerivate logistikategude seast valib žürii välja kuni 10 finalisti. Žürii koosseisu kuuluvad logistikaajakirjanikud ning PROLOGi juhatuse liikmed. Finaali pääsevaid töid tutvustatakse Äripäeva Logistikauudiste oktoobrikuu eriväljaandes ning Äripäeva logistikauudiste teemaveebis www.logistikauudised.ee.

Finaliste hinnatakse nii žürii ja logistikaavalikkuse poolt hääletamise teel. Sealjuures on žürii otsusel 50% ning avalikkuse hinnangutel 50% osakaal. Võitja selgub kaalutud häälte summeerimisel. Punktide võrdse jagunemise korral saab määravaks žürii otsus.

Kolme võidutöö esitlemine ja 17. Aasta Logistikateo autasustamise tseremoonia toimub 28. novembril, 20. Logistika Aastakonverentsil, Omniva vastvalminud Baltimaade moodsaimas logistikakeskuses Rae vallas.

Eelmisel aastal võitis Aasta Logistikateo Suure Auhinna Omniva, Starshipi ja Daimleri koostöös toimunud viimase miili robottarne pilootprojekt.

Varasematel aastatel on selle pälvinud Eesti Rahva Muuseum, Live Technologies, Häirekeskus, ELRON, EVR Cargo, Eesti Logistikaklaster, DPD Eesti, SmartPOST, Magnum Logistics, A Le Coq, Lextrans/Autologistika, Sillamäe Sadam, DFDS Transport (praegune DSV Transport), Schenker ja Telema.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077