Autor: Logistikauudised.ee • 30. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnus 15,3 miljonit kilomeetrit läbinud Go Bus lõpetab linna teenindamise

Go Bus lõpetas Pärnu linna teenindamise piduliku õhtuga.
Foto: Go Bus
Täna viimast päeva Pärnu ühistransporti korraldav Go Bus tänas Pärnu linnavalitsust ja oma töötajaid ning andis ülevaate tehtud tööst. Kaheksa ja poole aasta jooksul sõitsid 35 Go Busi bussi linnaliikluses läbi 15,3 miljonit kilomeetrit.

Go Busi juhatuse liikme Enn Randmaa sõnul sujus koostöö linnaga teenindusperioodi jooksul asjalikult ning meeldivalt, mis tagas hea ühistranspordi ka pärnakatele. Iga päev teenindas linlasi 45 bussijuhti.

“Täname Pärnu elanikke hea koostöö ja mõistva suhtumise eest kaheksa ja poole aasta jooksul. Pärnu on kenade inimestega roheline linn, kus bussijuhtidel on alati olnud rõõm töötada,” ütles Randmaa pressiteates.“Siin bussipargis on tegutsenud Pärnu ATP ja selle järglane Go Bus tänaseks kokku 60 aastat ning kindlasti teeme taas koostööd tulevikus, kui valitakse järgmist Pärnu elanikele liikuvusteenuse pakkujat.”

“Usun, et Pärnus bussikorraldus on heades kätes, sest seda juhivad Go Busist välja kasvanud inimesed,” lisas Randmaa.

Kolmapäeval korraldatud tänuõhtul meenutasid Go Busi töötajad möödunud 8,5 aastat. Pärnu piirkonna teenindusjuhi Marge Tulgiste kinnitusel pakkus igapäevane töö rohkelt rõõme ja väljakutseid. “Kõikide pärnakate jaoks oli ilmselt suur ümberkorraldus see, kui 2012. aastal linnaliinid ümber korraldati ning jagati põhi- ja abiliinideks. Linna tekkisid kohtumispeatused, kus inimestel oli võimalus ümber istuda teise suunda minevatele bussidele.” meenutas Tulgiste. “Reisijatel oli algul väga raske harjuda, aga meie tublid juhid said olukorraga väga hästi hakkama.”

Go Bus pakub ühistransporditeenust Eesti maakondades, linnades ning maakondade vahelistel kaugliinidel. Go Busiga on võimalik sõita Põlva- ja Tartumaal, Lääne-Virumaal, Järvamaal, Lääne-Eestis ning Hiiu- ja Saaremaal. Go Busi kaugliinide bussid sõidutavad reisijaid Tallinnast suurematesse maakonnakeskustesse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077