22. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa avaldas nimekirja TIR-tollipunktidest

Venemaa kinnitas ametlikult tollipunktid, kust kaudu on taas võimalik teha TIR-katte all vedusid.
Foto: Arno Mikkor
Venemaa avaldas nimekirja tollipunktidest, kus on võimalik vormistada TIR-katte all tehtavaid vedusid. Nimekirjas on ka kolm tollipunkti Eestiga.

Eeesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsioon avaldas Venemaa tolliteenistuse käskkirja, kus on loetletud 48 tollipunkti TIR-märkmike katte all tehtavate vedude vormistamiseks. Eesti ja Venemaa piirilt on kirjas kõik 3 tollipunkti: Ivangorod, Kunitsina-Gora ja Šumilkino. Kogu tollipunktide nimekirja näeb SIIT.

Autor: Tanel Raig, logistikauudised.ee toimetaja

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077