7. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify kasvas Eestis neli korda suuremaks

Taxify vahendas eelmisel aastal 2,2 miljonit taksotellimust.
Foto: Andres Haabu
Taxify andis ülevaate, mida nad eelmisel aastal suutsid korda saata. Eestis kasvati neli korda suuremaks ja vahendati 2,2 miljonit tellimust.

Euroopas ületas Taxify klientide arv detsembris 500 000 piiri. Eestis sai Taxify kaudu tellimusi 3163 taksojuhti Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares. Kliendid jätsid aasta jooksul juhtidele kokku 694 000 reitingut, millest 93% olid maksimaalsed 5-tärnised hinnangud. Tänu tekkinud efektiivsusele sõitsid Taxify taksojuhid aastaga 3,1 miljonit kilomeetrit vähem ja seetõttu säästsid üle 253 000 liitri kütust.

Enim tellitakse Taxifyga taksot lennu- ja bussijaama.

Taxify

Eestis 2013. aastal asutatud tehnoloogiaettevõte, mis tegeleb takso tellimise mobiilirakenduste ja dispetšertarkvara arendamisega.

Taxify tegutseb tänaseks kaheksas riigis ja on kaasanud 1,5 miljonit eurot investeeringuid.

2015. aastal olid kõige populaarsemad taksosõitude sihtkohad Tallinna lennujaam, bussijaam ja “korstnapühkija” Club Hollywoodi juures. Järgnesid Tallinna sadama D-terminal, Viru tänav, Balti jaam, Telliskivi loomelinnak, Tallinna sadama A-terminal, Kristiine Keskus ja Ülemiste Keskus. Taxify aitas klientidel tagastada 574 autosse unustatud eset, peamiselt mobiiltelefonid, rahakotid ja võtmed. Lisaks unustati autosse ka kassipoeg, elektrikitarr ja suur tort. Välisriikides kasutasid Taxify teenuseid 14 256 Eestist pärit mobiilinumbriga klienti ja populaarsemad sihtriigid oli Läti, Soome, Leedu, Valgevene ja Gruusia.

Autor: Tanel Raig, logistikauudised.ee toimetaja

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077