12. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink ja Tulika lõid Taxifyle konkurendi

Foto: Andres Haabu
Eesti taksofirmad Tallink Takso ja Tulika Takso lõid ühiselt uue taksode tellimise mobiilirakenduse Taxofon, mille kaudu hakkab kliente teenindama umbes 500 autot ja väikebussi.

Täna tegevust alustanud mobiilirakenduse Taxofon tegevust korraldab Taxofon Eesti OÜ, mille omanikeringi kuuluvad AS Tallink Takso ja AS Tulika Takso.

Tulika Takso juhataja Mati Saare sõnul on mobiilirakenduse kaudu takso tellimine Eestis järjest populaarsem ja nii klientide kui ka taksofirmade jaoks ka mugavam, kuid alles jäävad ka taksofirmade oma tellimiskeskused. “Taxofoni kaudu on võimalik tellida Tallinnas ja selle lähiümbruses endale sobiv takso ligi 500 Tallinki ja Tulika grupi sõiduauto ja väikebussi seast. Kõigis autodes on nii sularaha kui ka kaardiga maksmise võimalus. Esimesena Eestis saab Taxofoni vahendusel spetsiaalselt tellida ka 6- kuni 12kohalisi väikebusse suurema seltskonna tarvis,” selgitas Saar.

Tallink Takso juhatuse liikme Tõnu Uusmaa sõnul aitab Taxofoni tellimisrakendus klientidel vältida kõnekeskuste ootejärjekordi ning annab kohe hea ülevaate, millised on lähimad vabad taksod ja nende hinnad. “Taxofoni eelised on kvaliteet ja turvalisus. Vahendame ainult kvaliteetset taksoteenust pakkuvaid firmasid, mis kasutavad vähemalt keskklassi suurusega kuni kahe aasta vanuseid sõidukeid,” selgitas Uusmaa.

Uue rakenduse käivitamise järel ei saa Tallinki ja Tulika taksosid tellida enam turuliider Taxify vahendusel. “Oma tellimisrakenduse loomise üheks põhjuseks on ka soov pakkuda konkurentsi märkimisväärse turuosa saavutanud Taxifyle, et vältida olukordi, mil tellimiskeskkond dikteerib taksojuhtidele tingimusi, mis tihedas konkurentsis taksoturul on majanduslikult liiga kulukad,” lausus Saar.

Taxofoni mobiiliäpp töötab nii Apple’i iOS kui Androidi platvormil. Rakenduse kasutamiseks tuleb see oma nutitelefoni või tahvelarvutisse alla laadida ja siduda oma telefoninumbri ja e-posti aadressiga.

 

Autor: Äripaev

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077