• 24.11.15, 11:58
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Venemaa kogub teemaksuga kiirelt raha

Pärast teemaksu kehtestamist kogus Venemaa esimese viie päevaga ligi 200 miljonit rubla.
Venemaa kogub teemaksuga kiirelt raha
  • Foto: Raul Mee
Riigi statistikateenistuse andmetel koguti esimese viie päevaga raskeveokitelt süsteemi Platon abil 191 miljonit rubla, teatas RIA Novosti. Süsteemi on registreeritud üle 70 000 transpordi äriühingu, millel on kokku üle 600 000 sõiduki. 60% sõidukitest on üle 12-tonnised. Teemaksu kogumist korraldav Rostavtodori kinnitusel töötab raskeveokite maksustamine föderaalsetel maanteedel normaalselt ja olulisi tehnilisi tõrkeid maksukogumises ei ole esinenud.
Alates 15. novembrist maksustati üle 12-tonniste veokite liikumine Venemaa föderaalsetel teedel. Kehtestati tariif 1,53 rubla kilomeetri kohta. Alates tuleva aasta märtsist tõuseb tasu 3,06 rublani, mis lubaduste järgi kehtib 2018. aasta lõpuni.
Autor: Tanel Raig, logistikauudised.ee toimetaja

Seotud lood

Uudised
  • 07.10.15, 13:52
Sõidad Venemaale. Hakkad maksma!
15. novembris hakkab Venemaal kehtima teemaksusüsteem üle 12-tonnistele sõidukitele.
Uudised
  • 13.11.15, 12:30
Venemaa autovedajad mässavad
Kaubavedajad mässavad, ehitusmaterjalide tootjad peatavad tehaseid, ehitus kallineb ja aeglustub. Need on esimesed järelmid pärast uue maksu ja reeglite kehtestamist kaubaveole Venemaal, kirjutas Delovoi Peterburg.
Uudised
  • 14.12.15, 13:50
Venemaa vähendab teemaksu trahve
Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsioon annab teada, et Venemaa valmistab ette seadusmuudatust, mis vähendab kümneid kordi trahvimäärasid, mida nõutakse teemaksu tasumata jätmise eest autovedajatelt.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele