• 10.08.15, 16:27
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Oleg Ossinovski tööruumid otsiti läbi

Eesti ametivõimud otsisid möödunud nädalal läbi Lätis korruptsiooniskandaali sattunud ärimehe Oleg Ossinovski Tallinna tööruumid.
Läti korruptsioonivastase võitluse büroo (KNAB) teatas täna ametlikult, et on alustanud kriminaalmenetlust Läti Raudtee juhatuse esimehe Ugis Magonise suhtes suures ulatuses altkäemaksu võtmise paragrahvi alusel.
Ajalehe Diena andmetel kahtlustatakse Magonist 500 000eurose altkäemaksu võtmises. Selle summa eest olevat ta sõlminud tehingu ettevõttega Skinest nelja kasutatud veduri ostuks. Skinest Grupi omanik on Eesti üks jõukamaid ettevõtjaid, kahel viimasel aastal Äripäeva rikaste edetabeli esimene Oleg Ossinovski.
Autor: aripaev. ee

Seotud lood

Uudised
  • 10.08.15, 11:44
Ossinovski ja Skinest Läti Raudtee skandaalis
Neljapäeva öösel vahistatud Läti Raudtee endise juhatuse esimehe Ugis Magonise vahistamisega seoses räägib Läti meedia altkäemaksust ning Oleg Ossinovskile kuuluvast ettevõttest Skinest.
Uudised
  • 28.08.15, 15:27
Ossinovski telefon reetis uurijatele niiditõmbajad
Läti Raudtee juhi Ugis Magonise altkäemaksuskandaali uurimisega seoses selgus, et Eesti raudtee-ettevõtjal Oleg Ossinovskil on Läti poliitikute hulgas palju sidemeid, kirjutas täna päevaleht Diena.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele