„Täpsemalt tehti meie rongidega jaanuarist maini 2 637 000 reisi ehk eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 21% enam,“ ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. „Numbrid näitavad, et me püüdlused paremat teenust pakkuda on olnud edukad – rongisõitu eelistab üha enam inimesi.“
„Kliendid on uue, juunist kehtima hakanud sõiduplaani hästi vastu võtnud ning ka juuni esimene nädal on näidanud kasvu,“ lisas Ronnie Kongo. „Uus sõiduplaan ning senised reisijate arvu rekordid annavad alust arvata, et üks Elroni selleks aastaks seatud eesmärk – teenindada 6,2 miljonit reisijat – saab täidetud.“
Mais tehti Elroni rongidega rekordilised 585 000 reisi (16% enam kui 2014. aasta mais), piletitulu ulatus 1 061 000 euroni (+28%).

Seotud lood

Uudised
  • 11.04.16, 17:51
Eestis sõidetakse rongiga üha enam
Eesti reisirongiliiklust korraldava Elroni rongidega tehti tänavu esimese kolme kuuga üle 1,6 miljoni sõidu, populaarseimad liinid jäävad peamiselt Tallinna lähiümbrusse.
Uudised
  • 12.05.16, 13:43
Elron uuendab rongides piletimüügisüsteemi tehnoloogiat
Elron sõlmis tehnoloogiaettevõttega Ridango lepingu piletimüügisüsteemi uuendamiseks ja piletimüügi- ja tuvastusseadmete kasutuselevõtuks.
Arvamused
  • 29.05.15, 11:17
Luksusrongid käivad maksumaksjale üle jõu
Riigiettevõtte ambitsioon pakkuda maksumaksja raha eest kallist ja ebaefektiivset luksusrongi teenust ei ole majanduslikult jätkusuutlik ja kahjustab kogu ühistranspordisektori tasakaalu.
Arvamused
  • 26.05.15, 10:49
Andrus Ossip: Uued rongid ei oleks priiskamine
Kasvav klientide arv tingib vajaduse hankida olemasolevatele rongidele lisa.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele