Tallinnasse tuleb Uberi rahvusvaheline lansseerija Lokman Kuris, kelle fookus on laiendada ettevõtet Kesk- ja Ida Euroopas. Lokman tegutseb uutes sihtriikides kui ajutine tegevjuht, kelle roll ulatub uuel turul operatsioonide käimalükkamisest kuni värbamise, turunduse, poliitika ja avalike suheteni.
Üle 250 linnas ja 55 riigis tegutsev Uber on välja kasvanud väikesest USA startupist üheks maailma kõige räägitumaks ettevõtteks.
Aasta algusest on Eestis levinud kuuldused, et Uber siseneb ka Eesti turule, pakkudes konkurentsi Taxifyle.

Seotud lood

Uudised
  • 01.08.16, 17:08
Uberi Eesti juht: Jagamismajanduse kasv on alles ees
Kuus aastat tagasi asutatud globaalne tehnoloogiafirma Uber kasvab kiiremini kui Facebook ning see areng peatub alles siis, kui inimesed enam ringiliikumist ei vaja. Seda aga ei juhtu niipea, sest koduses virtuaalmaailmas istumisest jääb inimestele väheks, usub Uberi Eesti juht Enn Metsar.
Uudised
  • 31.03.16, 16:14
Valitsus toetas sõidujagamisteenust
Valitsus andis täna riigikogu majanduskomisjonile toetuse sõidujagamise regulatsiooni väljatöötamiseks.
Uudised
  • 18.05.15, 15:06
Konkurendid kahtlevad Uberi seaduslikkuses
Uber alustas Tallinnas tegevust autojuhte ja sõitjaid ühendava mobiilirakenduse pilootprojektiga uberPOP. Konkurentide sõnul on odavamaid hindu pakkuva teenuse seaduslikkus küsitav.
Uudised
  • 15.05.15, 10:46
Uber alustasTallinnas tegevust
Tallinnas käivitus Uberi sõidujagamise pilootprogramm uberPOP, teatas ettevõte. Rakenduse turule tulemisega saab Eestist esimene riik Baltikumis, kus Uber tegevust alustab.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele