• 08.10.14, 12:55
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Wade Stokes lahkub Estonian Airi juhatusest

Estonian Airi juhatus väheneb ühe liikme võrra ja jätkab kaheliikmelisena pärast lennufirma finantsjuhi Wade Stokes’i 3-aastase juhatuse liikme lepingu lõppemist oktoobri alguses.
Wade Stokes jätkab poolte kokkuleppega lennufirma finantsjuhi ülesannete täitmist konsultatsioonilepingu alusel alates 6. oktoobrist 2014 kuni 2015. aasta kevadeni. Tema peamisteks ülesanneteks on ettevõtte käimasolevate projektide lõpuleviimine, sealhulgas Euroopa Komisjonile esitatud restruktureerimisplaani heakskiit.
Wade Stokes asus Estonian Airi finantsjuhina tööle 2011. aasta septembris. Enne Estonian Airi tööle asumist töötas ta üle kaheksa aasta Swedbanki grupis finantsjuhtimise alal. Lisaks on tal pikaajalised kogemused telekommunikatsiooni- ja pangasektoris töötamise vallas Eestis, Skandinaavias ja Venemaal.
Estonian Airi juhatus jätkab lähemas tulevikus kaheliikmelisena. Juhatusse kuuluvad esimees Jan Palmér ja kommertsjuht Indrek Randveer.

Seotud lood

Uudised
  • 27.06.14, 12:13
Estonian Airi finantsjuhi saatus selgub sügisel
Estonian Airi juhatuse liikme ja finantsjuhi Wade Stokes´i volitused kestavad äriregistri andmetel 19. septembrini. Mis temast edasi saab, on ebaselge.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele