• 07.08.14, 12:09
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Muuga sadamas avati uus logistikakeskus

ITT Baltic OÜ avas Muuga sadamas uue kinnise lao pindalaga 3000 m2.
Ettevõte ei avalda investeeringu suurust, kuid ITT Baltic tegevdirektor Denis Mihhailov kinnitas, et investeeringu tegemisel järgiti innovaatilisust ja pöörati tähelepanu infotehnoloogilistele lahendustele ning paindliku töökorralduse loomisele. Logistikakeskuse juurde rajati ka raudteeharu, mis annab Mihhailovi ütlusel võimaluse ettevõttel laiendada oma tegevuste spektrit, sest nüüd suudetakse töödelda mitte ainult veoautosid ja merekonteinereid, vaid laadida ka raudteevaguneid.
ITT Baltic OÜ kaasasutaja ja Venemaa partnerfirma OOO ????? ??????? peadirektor Denis Lysenko ütles, et Muuga sadam on Venemaa veosetransiidi infrastruktuuri tähtsaks osaks. „Me oleme kindel, et terminali avamine Muuga sadamas toimub õigel ajal ja õiges kohas. Teenuste kvaliteet, lahenduste lihtsus ja konkurentsivõimelised hinnad võimaldavad Muuga sadama vabatsooni klientidele pakkuda erinevaid teenuseid soodsaimal moel võrreldes sellega, mida võib meie firma saada teistes sadamates. Konteinerveod olid ja jäävad transiidiäri täiesti eriliseks haruks, ja need on kõige vähem tundlikud mingitele poliitilistele keerukustele, nende areng sõltub teenuste kvaliteedist ja konkurentsist,“ rääkis Lysenko.
ITT Baltic tegutseb Muuga sadama vabatsoonis 2011. aastast. Ettevõte teeb laadimistöid põhiveostele (sh ohtlikud ja veterinaarkontrollile kuuluvad veosed), nende vastutavat hoidmist, nii suletud lao territooriumil, kui ka avatud platsil. Samuti tegeleb sorteerimisega, komplekteerimisega, veoste markeerimisega, nende pakendamisega, veose ja transpordivahendi kaalumisega laos, aga ka transpordi saatedokumentide vormistamisega.
 

Seotud lood

Uudised
  • 03.09.14, 13:05
Tallinna Sadama kaheksa kuu kaubamaht mullusest suurem
ASi Tallinna Sadam sadamaid läbis aasta esimese kaheksa kuuga ligikaudu 19,41 miljonit tonni kaupa, mis on mullusest 0,2 protsenti rohkem. Reisijatearv ulatus kaheksa kuu kokkuvõttes rekordilise 6,75 miljoni inimeseni, teatas sadam.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele