• 17.04.14, 10:51
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Pühad muudavad Euroopas veograafikuid

Alates tänasest on paljudes Euroopa riikides pühad, mis kuni järgmise nädala lõpuni löövad Euroopas segi tavapärased veograafikud.
Arco Transport hoiatab kliente, et alates tänasest peab väliskaubanduses ja rahvusvahelises transpordis arvestama ülestõusmispühadega. Paljudes riikides on pühade ajal (samuti. nädalavahetusel) sõidukeeld ning ka laevaliinide graafikud on muudetud. Seega tuleb arvestada, et tavapärased veograafikud võivad olla häiritud ning tarneajad võivad seetõttu pikeneda.
Täna on püha Taanis, Norras ja osaliselt Hispaanias. Reedel on riiklik püha nii meil kui enamikes teistes Euroopa riikides (kus püha ei ole, on enamjaolt lühendatud tööpäev). Itaalias tuleb arvestada järgmisel nädalal, et püha on nii esmaspäeval, 21.04, kui on ülestõusmispühade 2. püha kui ka reedel, kui Itaalias tähistatakse Itaalia vabastamise tähtpäeva. Vabaduse päeva peetakse reedel, 25.04. ka Portugalis.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele