• 16.04.14, 11:48
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Vopak hakkab optimeerima

Vopak E.O.S. andis teada, et on otsustanud optimeerida oma tegevust, koondades töötajaid ja kärpides investeeringuid.
„Meie terminalide viimaste aastate kaubamahtu on mõjutanud keeruline üldine keskkond ja konkurents Venemaa uute terminalidega,“ ütles Vopak E.O.S.i juhatuse esimees Arnout Lugtmeijer. Ta lisas, et algatas seetõttu Vopaki optimeerimiskava.
"Protsess hõlmab töötajaskonna ümberpaiknemist ja vähendamist, samuti üldkulude vähendamist ning hoolduskulude ja investeeringute optimeerimist,“ ütles Lugtmeijer.
Optimeerimiskava täidetakse selle aasta jooksul, vahendas ettevõte oma pressiteates.
Vopak E.O.S. nelja kaasaegse naftaterminali, Termoili, Trendgate’i, Pakterminali ja Stivterminali kogumahutavus on miljon kuupmeetrit. Vopak E.O.S.i terminalid asuvad Tallinna Sadamale kuuluvas Muuga sadamas. Vopak E.O.S. on Royal Vopaki ja Global Ports Investmentsi ühisettevõte.
Autor: aripaev. ee

Seotud lood

Uudised
  • 16.04.14, 12:19
Raivo Vare kutsub Muuga Sadamasse kriisikoosolekule
14. mail toimub Muuga Sadamas Transiidikonverents Transestonia, mis kannab pealkirja „Kriisikoosolek“. Raivo Vare juhtimisel arutatakse tegevusplaanide üle transiidisektoris.
Uudised
  • 16.04.14, 11:50
Anatoli Kanajev: meil pole kaubamaht langenud
Transiidikeskuse nõukogu esimehe Anatoli Kanajevi sõnul pole neil plaani tegevust optimeerida, sest kaubamaht ei ole tänavu kukkunud, kuigi jääb plaanidele alla.
  • ST
Sisuturundus
  • 26.09.24, 10:36
Digitaalne revolutsioon laonduses: Directo teenus WMS Direct aitas Farron Tehnika laoprotsessid uuele tasemele
Tänapäeva kiirelt arenevas ärimaailmas mängib tehnoloogia tööprotsesside efektiivsuse tõstmises olulist rolli. Üks selline uuenduslik lahendus, millest lõikavad suurt kasu mitmed ettevõtted, on Directo uus laohaldussüsteemi liides WMS Direct, mis on loodud spetsiaalselt Directo kasutajatele, kes tegelevad laomajanduse, kaupade liigutamise ja tootmisega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele