• 16.04.14, 11:50
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Anatoli Kanajev: meil pole kaubamaht langenud

Transiidikeskuse nõukogu esimehe Anatoli Kanajevi sõnul pole neil plaani tegevust optimeerida, sest kaubamaht ei ole tänavu kukkunud, kuigi jääb plaanidele alla.
"Vopak E.O.S ei ole meie konkurent ja naftaterminalidega meil mingit tegevust ei ole," sõnas Kanajev. "Me ei hinda naftaterminalide turuolukorda ning Vopaki puhul on tegemist monopoliga."
Venemaa uudiste taustal Kanajevi sõnul hetkel mingit muutusi ei ole. "Kui rääkida tulevikust, siis ilmselt mingid muutused saavad olema. Meie hetkel mingeid konkreetseid muutusi veel ei näe," märkis Transiidikeskuse omanik.
Tänavu pole Transiidikeskuse kaubamahud kukkunud, kuid jäävad ootustele alla. "Sellist kasvu, nagu me prognoosisime, ei tulnud võrreldes eelmise aastaga," lausus Kanajev. "Aprill näitab üldiselt positiivset kasvu. Selles valdkonnas aasta alguses kukkumine on loomulik, sellele järgneb tõus ja aasta lõpus on taas kukkumine. Aprillis on pühade tõttu ka loomulik langus," selgitas Kanajev.
Transiidiäri mõjutab Kanajevi sõnul mitu faktorit ja kindlasti see, mis toimub Venemaal, mõjutab lõpuks ka meie majandust.
Vopak E.O.S. andis täna teada, et optimeerib oma tegevust, koondades töötajaid ja kärpides investeeringuid.

Seotud lood

Uudised
  • 16.04.14, 11:48
Vopak hakkab optimeerima
Vopak E.O.S. andis teada, et on otsustanud optimeerida oma tegevust, koondades töötajaid ja kärpides investeeringuid.
Uudised
  • 16.04.14, 11:47
Eesti Raudtee peab kinni tehtud plaanidest
Vaatamata Ukrainast ja Venemaalt tulevatele riskidele ning jahtumise märke näitavale Eesti majandusele loodab Eesti Raudtee kinni pidada aasta alguses tehtud eelarvest, kirjutab Äripäev.
Uudised
  • 15.04.14, 12:48
Oleg Ossinovski tõdeb: osa töökohti kaob
Transiidiettevõtja Oleg Ossinovski rääkis intervjuus Postimehele, et sündmused Venemaal ja Ukrainas on tema ärisid väga tugevalt mõjutanud.
Uudised
  • 15.04.14, 14:30
Tallinna Sadam sanktsioonidest: kaubamaht langeb
Venemaa karmistuvad sanktsioonid vähendaksid Tallinna Sadama hinnangul nende kaubamahte.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele