Autor: Rivo Sarapik • 7. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air kaotas mais iga teise reisija

Estonian Airiga reisis lennufirma teatel mais ligi poole vähem inimesi, kui aasta tagasi samal kuul. Lennufirma põhjendab langust transiitreisijate kadumisega.

Tänavu mais oli reisijate arv 52 755, neist 52 284 regulaarlendudel. Aasta tagasi kasutas regulaarlende 98 439 reisijat. Toona kasvas näitaja aasta varasema sama perioodiga võrreldes 92% võrra. Viie kuuga kasutas lennufirma teenuseid kolmandiku võrra vähem ehk 220 961 inimest.

„Käesoleva aasta mais oli Estonian Airi poolt pakutavate istekohtade arv 45,5 protsenti väiksem kui 2012. ja 23 protsenti väiksem kui 2011. aasta samal perioodil. Seega oleme suutnud oma lennukeid paremini täita. Möödunud kuul oli lennukite täitumus üle 70 protsendi,“ kommenteeris Estonian Airi kommertsjuht Rauno Parras.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077