Indrek Kald • 17 aprill 2013
Jaga lugu:

RSA Kindlustus on tänavu maksnud 4,5 miljonit eurot hüvitisi

RSA Kindlustus maksis tänavu kolme kuuga Eesti klientidele kahjuhüvitisi 4,5 miljonit eurot, ettevõtte kolme kuu käive oli 7,1 miljonit eurot.

RSA Kindlustuse kahjukäsitluse osakonna juht Eero Link ütles, et märtsis vastas kahjude maht ettevõtte käibe kasvule ning näiteks sõidukikindlustuses püsisid kahjud mõõdukatena. "Märtsis ei hukkunud Eesti liikluses ühtegi inimest ning sõidukikindlustuse kahjustatistika kinnitab, et liikluspilt oli keskmisest parem," rääkis ta.

Esimeses kvartalis tegid muret korduvalt jutuks olnud löökaugud. RSA Kindlustus hüvitas kolme kuuga löökaukudest tekitatud sõidukikahjusid 46 500 euro ulatuses ning kahjujuhtumite arv oli üle kahe korra suurem kui aasta tagasi.

Tänavu võib naastrehvidega Eestis sõita aprilli lõpuni, mis tähendab, et sõidukiomanikel tasub juba rehvivahetus ette võtta, et mitte jääda viimasele minutile.

RSA Kindlustus tegutseb Eestis Codan Forsikring A/S Eesti filiaalina, kasutades RSA kaubamärki. Codan Forsikring A/S on Taani kahjukindlustusselts, mis kuulub rahvusvahelisse RSA kindlustusgruppi. RSA kindlustusgrupp on Baltikumis turuliider, tegutsedes Lätis Balta ja Leedus Lietuvos Draudimase nime all.

RSA Kindlustus teeb varakindlustustoodete pakkumisel koostööd SEB pangaga. Eelmise aasta lõpu seisuga oli RSA Kindlustuse turuosa Eesti kahjukindlustusturul ligi 11%. Mullu oli RSA Kindlustuse müügikäive kokku 24,9 miljonit eurot ning kahjuhüvitisi maksis ettevõte aastaga 12 miljonit.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159hedi.meigas@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee