Autor: Indrek Kald • 17. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

If Kindlustus maksis märtsis hüvitisi mullusest 22% enam

Tänavu märtsis maksis If Kindlustus klientidele 2208 kahjujuhtumi eest 3,54 miljonit eurot hüvitisi, mis on mullusest 21,6 protsenti enam.

Registreeritud kahjude arv tõusis lõppenud kuul 8,1% võrreldes aastataguse ajaga, mis eelkõige on põhjustatud sõidukikahjude arvu kasvust. Kõikidest märtsis registreeritud kahjudest moodustasid 73,6% sõidukikahjud ning nende koguarv tõusis aastaga 16,2%.

Sõidukikahjude kasvu taga on klaasikahjud, mida oli tänavu esimeses kvartalis 22,6% enam kui möödunud aasta samal perioodil. If Kindlustuse sõidukikahjude osakonna juhi Taavi Kiibuse sõnul on klaasikahjud igakevadine mure, kuid tänavu on neid eriti palju tänu löökaukudele ja varajastele teetöödele.

"Klaasikahjud on küllaltki paratamatu kahju, kuna linnas liikudes ei ole lihtne ka pikivahet hoida. Õnneks on klaasikahju kaskokliendile küllaltki lihtne kahju, sest esiklaasi parandamine või vahetamine töökojas ei röövi palju aega ning see on kaskokliendile tasuta," märkis ta.

Kaskokahjusid korvas If märtsis 1,08 miljoni euro eest, varakahjusid 1,33 miljoni ning liikluskahjusid 1,12 miljoni eest.

Lõppenud kuul registreeriti ka 259 reisikahju, 166 õnnetusjuhtumikahju ning 38 koera ja kassi kindlustusega seotud kahju.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077