Autor: Tanel Raig • 15. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Ladustamise konverents tõi Bauhofi täismaja

IX ladustamise aastakonverents Laosesi 2013 pani proovile Bauhofi konverentsiruumi mahutavuse. Päevakajalisi laonduse teemasid kogunes kuulama ja arutama 73 osalejat.

Tänavune ladustamise aastakonverents toimus ehitus- ja aiakaupade jaemüügiketi Bauhof peamajas. Ligikaudu 70 inimest mahutav Bauhofi konverentsiruum oli juba nädal enne konverentsi toimumist väljamüüdud.

Konverentsi päeva esimeses pooles jagas Bauhofi laoriskide juhtimise kogemusi väga avameelses ettekandes Bauhof Groupi haldusjuht Heiki Muda. Oma kogemuse laotöötajate motiveerimisest ja kasutatavast tulemuspalga süsteemist lisas ka Rakvere Lihakombinaadi ja Talleggi logistikadirektor Tarmo Rei. Laaduri tegevjuht Fred Märtsoo ja Alex-Kristjan Rikko OÜst Begin rääkisid uutest tehnoloogilistest lahendustest, mis aitavad laos toimuvaid tegevusi jälgida ja muuta töökeskkonda ohutumaks.

Teises ekspertide arutelus, kus ka kuulajad aktiivselt kaasa lõid, osalesid HAVI Logistics tegevjuht Roger Allas, Magnum Logistics laojuht Lea Ventsel, Smarten Logistics laojuhataja Indrek Eirand ja Laomaailma juhatuse esimees Tarmo Tuisk, kes rääkisid, millised on hetke suurimad väljakutsed Eesti ettevõtete ladudes ning kuidas neid lahendada.

Päeva teine pool möödus töötubades, kus lahendati probleemi, kuidas olemasoleva lao piirangute tingimustes saada hakkama üha kasvavate mahtudega.

Konverentsi päeva lõpus käidi ka Bauhofi laos, et vaadata, kuidas on töö ja ohutus korraldatud ehitusmaterjalide poe laos, mis on ühtlasi ka müügisaaliks.

Autor: Sensei
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077