Kristina Traks • 26. veebruar 2013
Jaga lugu:

Kari Peltonen: Arumeel jäi liidrina silma

Arumeele ammune sõber ja koostööpartner, praegu VR Group OY arendusjuht Kari Peltonen ütleb, et esimesest koostööpäevast peale jäi Arumeel silma kui väga selge sihiga ja praktilise mõtteviisiga liider.

“Tal oli juba nõukogude ajast suure transpordiettevõtte (Harju KEK) juhtimise kogemus ja ta suutis seda kogemust pea kohe kombineerida Soome ärikultuuriga,” räägib Peltonen. “Ta kuulab teisi ning tal on alati väga selge arusaam, kuidas asju arendada. Arumeelega on lihtne koos töötada ja talle n-ö järgneda, sest teda saab usaldada.”

Peltonen räägib ka, et Arumeel on väga vaoshoitud ning kontrollib end hästi ka keerulistes situatsioonides. “Kõige karmim sõna, mida tema suust olen kuulnud, on “kurat”,” meenutab Peltonen. “Sõpradega on ta naeratav ja viskab nalja. Ning armastab võrkpalli ise mängida ja arendada seda Balti tasemel.”

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee