Autor: Kristina Traks • 26. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kari Peltonen: Arumeel jäi liidrina silma

Arumeele ammune sõber ja koostööpartner, praegu VR Group OY arendusjuht Kari Peltonen ütleb, et esimesest koostööpäevast peale jäi Arumeel silma kui väga selge sihiga ja praktilise mõtteviisiga liider.

“Tal oli juba nõukogude ajast suure transpordiettevõtte (Harju KEK) juhtimise kogemus ja ta suutis seda kogemust pea kohe kombineerida Soome ärikultuuriga,” räägib Peltonen. “Ta kuulab teisi ning tal on alati väga selge arusaam, kuidas asju arendada. Arumeelega on lihtne koos töötada ja talle n-ö järgneda, sest teda saab usaldada.”

Peltonen räägib ka, et Arumeel on väga vaoshoitud ning kontrollib end hästi ka keerulistes situatsioonides. “Kõige karmim sõna, mida tema suust olen kuulnud, on “kurat”,” meenutab Peltonen. “Sõpradega on ta naeratav ja viskab nalja. Ning armastab võrkpalli ise mängida ja arendada seda Balti tasemel.”

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077