Kristina Traks • 26. veebruar 2013
Jaga lugu:

Ansi Arumeel: isa on Eesti logistikas suunanäitaja

Meelis Arumeele poeg Ansi Arumeel, kes juhib Eesti Posti logistikadivisjoni, ütleb, et tema isa on olnud logistikaalal Eestis üks suunanäitajad ja valdkonna suur arendaja, kirjutab Äripäeva kuukiri Logistika.

“Eriti just 1990ndatel, kui logistikaturgu oli alles vaja luua ja korrastada. Ta on kaasa löönud ka vastava seadusandluse välja töötamisel,” räägib Ansi Arumeel. “Aus, korrektne ja läbipaistev äritegemine on tema stiil ning Schenkeri ülesehitamine tema suur elutöö.”

Noorem Arumeel sõnab, et Schenker on olnud kui terve põlvkonna logistikute kasvulava ning paljudes Eesti logistikafirmades töötab juhtivatel kohtadel inimesi, kelle CVs on ka rida Schenkeris töötamise kohta.

“Kindlasti mõjutas isa töö ka minu karjäärivalikut – olen ju noorest peale näinud, kuidas ettevõtet juhitakse,” ütleb Ansi Arumeel. “Pensionile jäämine on isale puhkus, nüüd on tal rohkem aega ka vanaisarolli nautida.”

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt