Autor: Tanel Raig • 8. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pildid: Logistikakonverentsil tutvustati aasta parimaid logistikategusid

Logistika Aastakonverentsil jõudis lõpule tänavune Aasta Logistikateo konkurss. Janek Ojamäe EVR Cargost, Kadri Koorits Telemast ning Hele Hammer ja Ott Koppel Tallinna Tehnikaülikooli Logistikainstituudist tutvustasid tänavu finaali jõudnud tegusid ja võtsid vastu auhinnad.

 

Foto: Rain Dorbek
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077