Autor: Ave Lepik • 29. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aviese Kuressaare-Tallinna liini täituvus üha kasvab

Avies on Kuressaare-Tallinna liinil juunist augusti keskpaigani teenindanud 93 edasi-tagasi reisil 2125 reisijat. Lendude keskmine täituvus oli juunis 50 protsenti, juulis 74 ning augusti esimesel poolel 72 protsenti, teatab ettevõte.

Juunis oli Saaremaad pealinnaga ühendaval liinil reisijad 679, Avies tegi liinil 38 edasi-tagasi reisi. Juulis ulatus reisijate arv 1036ni, lennufirma sooritas 39 edasi-tagasi reisi. Augusti kahel esimesel nädalal on liinil lennanud 410 reisijat, toimunud on 16 edasi-tagasi reisi. 

Aviese tegevjuht Allan Soll märkis, et suve alguses liini teenindama asunud lennufirma on saanud klientidelt positiivset tagasisidet. „Kiidetakse mugavat lennukit ning seda, et lendude väljumisajad ja hinnaklassid sobivad nii äri- kui ka puhkusereisijale. Kindlasti pole väheoluline ka see, et kõik planeeritud reisid on 100-protsendiliselt toimunud ning seni tehtud ligi sajast edasi-tagasi reisist on hilinenud vaid kolm, needki hilinemised on kõik olnud alla kahe tunni,“ rääkis Soll.

Soll lisas, et töö käib ka turistide osakaalu suurendamisega lennuliinil. „Juba praegu on Kuressaare lennud populaarsed soomlaste seas, aga huvi kasvab ka rootslaste hulgas. Seda tänu koostööle Soome ja Rootsi edasimüüjatega. Töötame koostööpartneritega selle nimel, et huvi veelgi kasvatada.“ 

Avies alustas Kuressaare-Tallinn liinil lendamist 1. juunil ning teenindab liini 18-kohalise lennukiga Jetstream 31. Lennud toimuvad viiel päeval nädalas. Ühe suuna piletihind algab 21.60 eurost.

Avies AS on asutatud 1991. aastal ning põhineb erakapitalil. Ettevõte teenindab regulaarlende Rootsis ja Eestis ning tellimuslende Euroopas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077