Autor: Tanel Raig • 21. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ekspordikasv sundis A. Le Coqi laiendama logistikakeskust

Märtsi alguses valmib Tartu külje all A Le Coqi logistikakeskuse laiendus, mille ettevõte rajas müügimahtude suurenemise tõttu ekspordisuunal.

Logistikakeskuse laienduse valmimise tähtaeg on ASi A. Le Coq logistikadirektori Erki Lehiste andmetel 9. märts. Tema sõnul tingis logistikakeskuse laienduse suurenenud müügimahud ekspordisuunal. Laienduse pindala on 4300 ruutmeetrit. „Midagi uudset me praeguses laienduses kasutanud ei ole, kuid oleme keskuse ehitanud perspektiivitundega sisemise vabakõrgusega 13,5 meetrit, et tulevikus sinna ehitada täisautomaatne ladu,“ tutvustas Lehiste.

Logistikakeskuse laiendusse investeeris ettevõte 2,5 miljonit eurot.

A. Le Coqi eksport kasvas eelmisel aastal 20%. Peamised eksporditurud olid Taani, Soome ja Leedu.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077