Tanel Raig • 29. detsember 2011
Jaga lugu:

Alexela sõlmis Nestega kütuse tarnelepingu

Alexela Oil AS sõlmis Neste Eesti ASga 2012. aastaks Alexela tanklaketi kõikide kütustega varustamise tarnelepingu. Kütused Alexela tanklatesse tarnitakse Neste Porvoo Soome rafineerimistehasest juba kolmandat aastat järjest.

Alexela Oili juht Ain Kuusiku sõnul jätkub koostöö rahvusvahelise partneriga eelkõige kindluse tõttu. „Kõik toimib nii nagu peab, logistika on perfektne ning kindlustunne on tagatud nii Alexela klientidele kui ka koostööpartneritele,“ lisas Kuusik.

Neste Eesti AS peadirektor Ivar Kohvi sõnul paistab Neste Oil Oyj maailma kütuseturul innovaatilisusega silma. „Meil on hea meel, et Alexela on 2012.aastal otsustanud kogu oma kütuse Nestelt osta. Näiteks sügisel avati Rotterdamis uus taastuvtoorainel põhinev teise põlvkonna biodiislikütuse tehas, loodetavasti jõuab see keskkonnasõbralik kütus lähiaastatel ka Eesti tarbijateni,“ rääkis Kohv.

Alexela Oil on Eesti suurim automaattanklate kett, millel on kokku üle Eesti 57 tanklat, nendest 53 automaattanklad. Ettevõtte investeeringute jätkuvaks prioriteediks on kõigi tanklate automatiseerimine, IT-lahenduste kaasajastamine ning kliendisõbralike lahenduste arendamine. Alexela Oil annab tööd ligi sajale inimesele.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee