Autor: Tanel Raig • 29. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alexela sõlmis Nestega kütuse tarnelepingu

Alexela Oil AS sõlmis Neste Eesti ASga 2012. aastaks Alexela tanklaketi kõikide kütustega varustamise tarnelepingu. Kütused Alexela tanklatesse tarnitakse Neste Porvoo Soome rafineerimistehasest juba kolmandat aastat järjest.

Alexela Oili juht Ain Kuusiku sõnul jätkub koostöö rahvusvahelise partneriga eelkõige kindluse tõttu. „Kõik toimib nii nagu peab, logistika on perfektne ning kindlustunne on tagatud nii Alexela klientidele kui ka koostööpartneritele,“ lisas Kuusik.

Neste Eesti AS peadirektor Ivar Kohvi sõnul paistab Neste Oil Oyj maailma kütuseturul innovaatilisusega silma. „Meil on hea meel, et Alexela on 2012.aastal otsustanud kogu oma kütuse Nestelt osta. Näiteks sügisel avati Rotterdamis uus taastuvtoorainel põhinev teise põlvkonna biodiislikütuse tehas, loodetavasti jõuab see keskkonnasõbralik kütus lähiaastatel ka Eesti tarbijateni,“ rääkis Kohv.

Alexela Oil on Eesti suurim automaattanklate kett, millel on kokku üle Eesti 57 tanklat, nendest 53 automaattanklad. Ettevõtte investeeringute jätkuvaks prioriteediks on kõigi tanklate automatiseerimine, IT-lahenduste kaasajastamine ning kliendisõbralike lahenduste arendamine. Alexela Oil annab tööd ligi sajale inimesele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077