Autor: Jaana Pikalev • 12. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus konteinerliin Euroopast Peterburi sadamasse

Põhja Euroopa suurim konteiner-feeder laevade operaatorfirma Unifeeder teatas, ehk hakkab jaanuarist sõitma Antverpeni-Peterburi liinil.

Unifeederi jaoks on see üheksas iganädalase laevaliini avamine firma Euroopa terminalist. (Unifeederil on hubid Antverpenis, Hamburgis, Rotterdamis ja Venemaal).  

Unifeederi lähimerevedude divisjoni direktori Simon H. Galsgaardi sõnul otsitakse pidevalt rohelisemaid ja keskkonnasõbralikumaid transpordilahendusi. "45 jalased konteinerid on ideaalsed asendamaks standardseid veokihaaigiseid, kuna mahutavad samamoodi 33 euroalust, kuid laevaliinil on süsihappegaasi heitmekogus oluliselt madalam (30% väiksem - toim)," vahendas Galsgaardi sõnu Handy Shipping Guide.

Uue liini avamine tõstab Unifeederi Belgia ja Prantsusmaa turgudel uuele tasemele ning toetab ettevõtte kasvuambitsioone, rääkis Galsgaard, kelle sõnul otsib Unifeeder pidevalt uusi võimalusi tegevuse laiendamiseks.

Unifeeder käitleb kogu Põhja-Euroopas ligi 1,8 miljonit TEUd kaupa aastas.  

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077