Autor: Jaana Pikalev • 4. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liepaja ja Travemünde vahel hakkab liikuma lisapraam

Seoses kasvava nõudlusega Baltikumi praamiliikluses võttis Scandlines alates eilsest Liepaja-Travemünde liinil täiendavalt kasutusse parvlaeva Urd.

Kuna lisaks Urd’ile teenindab reisijaid ka parvlaev Ask, pakub Scandlines novembrist oma klientidele kokku kolme väljumist nädalas. Parvlaev Ask stardib Liepajast neljapäeviti ja pühapäeviti ning Travemündest teisipäeviti ja reedeti. Parvlaev Urd aga väljub Liepajast laupäeviti ning Travemündest neljapäeviti.

Viimaste aastate jooksul on Scandlines täheldanud Baltikumis märgatavat meretranspordi mahu suurenemist ning prognoosib selle jätkumist ka tulevikus. Nõudlusele vastu tulles avas praamifirma hiljuti ka liinid Nynäshamn–Ventspils ja Travemünde–Liepaja–Ventspils, mida teenindavad parvlaevad Scottish Viking ja Watling Street. Travemünde ja Liepaja vahel reise alustav Urd on alles esimene samm Scandlines’i pikaajalises kasvustrateegias.

“Võrreldes eelmise aasta tulemustega on meil 2011. aastal meretranspordi näitajaid võimalik kasvatada kuni 35 protsenti,” rääkis Scandlines’i tegevjuht Søren Poulsgaard Jensen ning lisas, et parvlaeva Urd kasutuselevõtmisega saavad nad klientidele vastu tulla ning pakkuda veelgi paindlikumaid logistikalahendusi.

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077